Logo no.boatexistence.com

Hvor skal jeg bruke materialisert visning?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal jeg bruke materialisert visning?
Hvor skal jeg bruke materialisert visning?

Video: Hvor skal jeg bruke materialisert visning?

Video: Hvor skal jeg bruke materialisert visning?
Video: Become a Materialized View SUPER HERO ! 2024, Kan
Anonim

I datavarehus kan du bruke materialiserte visninger til å forhåndsberegne og lagre aggregerte data, for eksempel summen av salg. Materialiserte visninger i disse miljøene blir ofte referert til som sammendrag, fordi de lagrer oppsummerte data. De kan også brukes til å forhåndsberegne sammenføyninger med eller uten aggregeringer.

Hva er en materialisert visning og når vil den bli brukt?

Visninger brukes vanligvis når data skal brukes sjelden og data i tabellen oppdateres med jevne mellomrom. På den annen side brukes materialiserte visninger når data skal åpnes ofte og data i tabellen ikke blir oppdatert på hyppig basis.

Hva er fordelen med materialisert utsikt?

den store fordelen med en materialisert visning er ekstremt rask henting av aggregerte data, siden de er forhåndsberegnet og lagret, på bekostning av innsetting/oppdatering/sletting. Databasen vil holde den materialiserte visningen synkronisert med de virkelige dataene, du trenger ikke å finne opp hjulet på nytt, la databasen gjøre det for deg.

Hvilken er bedre visning eller materialisert visning?

Materialized View svarer raskere sammenlignet til View. Det er fordi den materialiserte visningen er forhåndsberegnet, og derfor kaster den ikke bort tid på å løse spørringen eller blir med i spørringen som skaper den materialiserte visningen. Som igjen svarer raskere på søket gjort på materialisert visning.

Hvorfor bruker vi materialisert visning i distribuert database?

Som med andre former for forhåndsberegning, bruker databasebrukere vanligvis materialiserte visninger av ytelsesgrunner, dvs. som en form for optimalisering. … Når en spørring eller en oppdatering adresserer en ordinær visnings virtuelle tabell, konverterer DBMS disse til spørringer eller oppdateringer mot de underliggende basistabellene.

Anbefalt: