Logo no.boatexistence.com

Skal jeg mate ville påfugler?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg mate ville påfugler?
Skal jeg mate ville påfugler?

Video: Skal jeg mate ville påfugler?

Video: Skal jeg mate ville påfugler?
Video: i dag skal jeg find en mate :D 2024, Juli
Anonim

Det er en feil å mate påfugler med bare korn eller frø som andre fugler, ettersom de trenger næringsstoffene fra insekter, krypdyr og amfibier.

Hva mater du en vill påfugl?

De er oftest oppdratt for ferske egg og kjøtt fra gården, i tillegg til deres fargerike fjær og unike vennskap. Disse fuglene trives best på en diett med høyt proteininnhold, som Purina® Flock Raiser®.

Hva er trygt å mate påfugler?

Korn og grønnsaker

Mais, hvete og andre kornsorter er en vanlig matkilde for påfugler. De vil også spise bønner og erter, og de kan rive tomater, paprika eller frukt fra hverandre for å komme til frøene inni. Cantaloupe og vannmelon, for eksempel, har store frø som inneholder næringsstoffer som er nødvendige for en påfugls diett.

Er det OK å mate brød til påfugler?

Påfugler kan spise brød, men det gir ikke mye i veien for de viktige mineralene, vitaminene og næringsstoffene de trenger. Derfor er det bedre å unngå å gi dem brød og annen menneskelig mat og holde seg til riktig viltfôr.

Er ville påfugler vennlige?

Selv om påfugler har rykte på seg som vennlige fugler, er det ikke nødvendigvis fortjent. De er besatt av mat og kan bli ekstremt aggressive "når du dingler pommes frites foran dem," sa Webster. … Fuglene tenker ingenting på å prøve å hakke noen som kommer for nær eggene deres.

Anbefalt: