Logo no.boatexistence.com

Har leger uleselig håndskrift?

Innholdsfortegnelse:

Har leger uleselig håndskrift?
Har leger uleselig håndskrift?

Video: Har leger uleselig håndskrift?

Video: Har leger uleselig håndskrift?
Video: УЖАСЫ НОЧЬЮ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ СЕАНС ЭГФ 2024, Juli
Anonim

Dårlig håndskrift virker nesten som et krav for å ta eksamen fra medisinstudiet. Selv om de fleste leger bruker elektroniske journaler i dag, kan du fortsatt komme over håndskrift fra legen din - og ha problemer med å tyde den. Det er ikke slik at bare folk med dårlig håndskrift tiltrekkes av det medisinske feltet

Har leger forferdelig håndskrift?

De fleste legers håndskrift blir verre i løpet av dagen ettersom de små håndmusklene blir overarbeidet, sier Asher Goldstein, MD, smertebehandlingslege ved Genesis Pain Centers. Hvis leger kunne tilbringe en time med hver pasient, kunne de kanskje bremse ned og gi hendene en pause.

Hvorfor har leger dårlig håndskrift?

Noen ganger kan ikke leger selv lese sin egen håndskrift, selv om de fåraktig innrømmer at den er deres egen. Den vanligste årsaken til uleselig håndskrift er det store antallet pasienter som skal sees, notater som skal skrives og resepter gitt, i løpet av kort tid.

Skriver leger håndskrift?

Vi har vist, i en studie med en kunstig oppgave og høy inter-rater-pålitelighet, at leger ikke har dårligere håndskrift enn en sammenligningsgruppe av annet helsepersonell, og mye bedre enn helseledere.

Hva heter doktorens håndskrift?

Ordet "resept", fra "pre-" ("før") og "script" ("skriving, skrevet"), refererer til det faktum at resepten er en ordre som må skrives ned før en stoffet kan utleveres. De innen bransjen vil ofte kalle resepter ganske enkelt " scripts "

Anbefalt: