Logo no.boatexistence.com

Regner det mye i mankato?

Innholdsfortegnelse:

Regner det mye i mankato?
Regner det mye i mankato?

Video: Regner det mye i mankato?

Video: Regner det mye i mankato?
Video: ЗАКРИЧАЛ – ПОТЕРЯЛ ₽200.000 / ТРЭШКЭШ: Тишина 2024, Juli
Anonim

Mankato, Minnesota får 32 tommer regn i gjennomsnitt per år. Gjennomsnittet i USA er 38 tommer regn per år. Mankato har i gjennomsnitt 43 tommer snø per år. Gjennomsnittet i USA er 28 tommer snø per år.

Regner det mye i Minnesota?

Den gjennomsnittlige årlige nedbøren (nedbør pluss vannekvivalenten funnet i snøfall) i Minnesota varierer fra nesten 18 tommer helt i nordvest til mer enn 32 tommer i sørøst … Ca. to tredjedeler av gjennomsnittlig årlig nedbør faller i de varme månedene mai til september.

Er Mankato Minnesota et bra sted å bo?

Mankato er i Blue Earth County og er et av de beste stedene å bo i Minnesota. Å bo i Mankato tilbyr innbyggere en urban forstadsblanding, og de fleste innbyggere eier hjemmene sine. … Mange unge fagfolk bor i Mankato, og innbyggerne har en tendens til å være konservative. De offentlige skolene i Mankato er høyt rangerte.

Hvilken måned regner det mest i Minnesota?

Mest nedbør (regntiden) er sett i juni. Minneapolis har tørre perioder i januar og februar. I gjennomsnitt er juni den våteste måneden med 103,0 mm (4,06 tommer) nedbør. I gjennomsnitt er februar den tørreste måneden med 22,0 mm (0,87 tommer) nedbør.

Hvordan er været i det sørlige Minnesota?

Sommervarme og fuktighet dominerer i den sørlige delen av staten, mens varme og mindre fuktige forhold generelt er tilstede i nord. Høye sommertemperaturer i Minnesota er gjennomsnittlig på midten av 30°C (30°C) i sør til øvre 25°C i den nordlige halvdelen av delstaten.

Anbefalt: