Logo no.boatexistence.com

Hvor er heis heisen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er heis heisen?
Hvor er heis heisen?

Video: Hvor er heis heisen?

Video: Hvor er heis heisen?
Video: OVERNATTER I HEISEN 2024, Kan
Anonim

En heisbro eller sjaktvei er et lukket område som brukes til å huse heisen når den går mellom nivåer i hjemmet ditt Dette området vil løpe vertik alt fra den laveste etasjen til toppen gulv. Heisen skal alltid bygges for å oppfylle lokale forskrifter og til heisprodusentens spesifikasjoner.

Hva er en heisbro i en heis?

: en passasje (som en heissjakt) gjennom eller langs hvilken en ting kan heises.

Hva er heisen overkjørt?

Heisoverløpssystemene inkluderer en første kropp arrangert for å være fast montert til en del av et heissystem eller heissjakt, en andre kropp plassert i den første kroppen og bevegelig fra en utplassert tilstand til en tilbaketrukket tilstand i forhold til den første kroppen, og en grensebryter plassert i en distal ende av …

Hva er heissjakt?

1. heissjakt - en vertikal sjakt i en bygning for å tillate passasje av en heis fra etasje til etasje. sjakt - en vertikal passasje gjennom en bygning (som for en heis) Basert på WordNet 3.0, Farlex clipart-samling.

Hvordan fungerer en heissjakt?

Heiser fungerer via et trinseformet system der et metalltau kobles til toppen av heisvognen som går gjennom en "skive" i maskinrommet, ifølge Discovery. Dermed fungerer skiven som et trinsehjul med spor for å holde fast på metalltauet (også kjent som en kabel).

Anbefalt: