Logo no.boatexistence.com

Hva er en ufer-bane?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ufer-bane?
Hva er en ufer-bane?

Video: Hva er en ufer-bane?

Video: Hva er en ufer-bane?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, April
Anonim

Ufer-jorden er en elektrisk jordingsmetode utviklet under andre verdenskrig. Den bruker en betong-innkapslet elektrode for å forbedre jording i tørre områder. Teknikken brukes i konstruksjon av betongfundamenter.

Hvorfor heter det Ufer Ground?

Begrepet "Ufer"-jording er oppk alt etter en konsulent som jobbet for den amerikanske hæren under andre verdenskrig. Teknikken Mr. Ufer kom opp med var nødvendig fordi stedet som trengte jording ikke hadde noe underjordisk grunnvann og lite nedbør.

Er Ufer Ground nødvendig?

Ufer-jording kan brukes som hovedjordingssystem, og det er ikke påkrevd av den nasjonale elektriske koden å legge til en jordingsstang i tillegg til Ufer. … Den kan også designes av en elektroingeniør for å brukes som hovedgrunn for høyhus.

Hva er en ufer jordklemme?

En "Ufer"-jording er slang for det the National Electrical Code (NEC) adresserer som en betongomsluttet jordingselektrode. … Et viktig trekk ved denne definisjonen er at elektroden er i direkte kontakt med jorden, og danner en forbindelse.

Hva er en ufer-jordstang?

Ufer Grounding, eller på annen måte kjent som betong-innkapslet elektrode (CEE), er prosessen som brukes for å lage den grunnen Med en Ufer Ground installeres en metallstang ved innstøping den inn i betongplaten (betonginnkapslet elektrode), koblet til fotstøtten som har en elektrisk strøm som går gjennom seg.

Anbefalt: