Logo no.boatexistence.com

Hvorfor stivner ikke fudge?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor stivner ikke fudge?
Hvorfor stivner ikke fudge?

Video: Hvorfor stivner ikke fudge?

Video: Hvorfor stivner ikke fudge?
Video: $100 DISNEY CANDY CHALLENGE | We Are The Davises 2024, Kan
Anonim

I mange tilfeller måtte sukker-, smør- og melkeblandingen kokes lenger eller til en varmere temperatur Det er vanligvis synderen når fudgen ikke stivner. Du kan prøve å varme opp fudgeblandingen ved å tilsette litt mer fordampet melk og koke den sakte opp igjen.

Hvorfor stivner ikke min hjemmelagde fudge?

Når fudgen din ikke stiller riktig, er synderen vanligvis at temperaturen ikke var riktig Hvis fudgen din er klissete eller for klissete, er det sannsynligvis ble ikke tilberedt til høy nok temperatur. Folk gjør ofte denne feilen når de lager fudge for første gang.

Hvorfor er fudgen min fortsatt myk?

Hvis det er for mye fordampning, når koketiden er for lang, vil det ikke være nok vann igjen i fudgen og den blir for hard. Omvendt, hvis koketiden er for kort og det ikke er nok fordampning, vil det bli for mye vann igjen og fudgen blir for myk.

Hvordan herder du fudge?

Plasser fudgen i kjøleskapet i 30 minutter eller så, og frys den deretter ned i et par timer. Du kan også oppbevare fudgen i fryseren for å holde den fersk. Pass på å bruke en lufttett beholder og ta den ut noen timer før du skal spise den (med mindre du liker den kald og hard).

Hvor lang tid tar fudge å stivne?

Hvor lang tid tar det før fudgen stivner? Når fudgen er kokt, har tyknet og eventuelle ekstra ingredienser er tilsatt, vil den norm alt stivne i ca. 3 timer. Du kan også lage den om kvelden og la den stå over natten.

Anbefalt: