Logo no.boatexistence.com

Bør eneggede tvillinger sove sammen?

Innholdsfortegnelse:

Bør eneggede tvillinger sove sammen?
Bør eneggede tvillinger sove sammen?

Video: Bør eneggede tvillinger sove sammen?

Video: Bør eneggede tvillinger sove sammen?
Video: Should my twins sleep in the same crib or in separate cribs? 2024, Kan
Anonim

Dette kalles co-sengetøy og er perfekt trygt Faktisk kan det å legge tvillinger i samme barneseng hjelpe dem med å regulere kroppstemperaturen og søvnsyklusen, og kan berolige dem og tvillingen deres. Hvis du legger tvillingene dine i samme barneseng, følg de samme trygge soverådene som for en enkelt baby.

Sover eneggede tvillinger bedre sammen?

Risks and Benefits of Tvilling Sleeping Together

1 Multiples som er co-bedded ser ut til å sove bedre, gå opp i vekt bedre, ha færre episoder med apné og bradykardi, og (så lenge de er omtrent like store), hold hverandre varme.

Trenger tvillingbabyer separate barnesenger?

Én barneseng er greit i begynnelsen. Mange foreldre kan bytte til to barnesenger når tvillingene begynner å rulle, støter på hverandre og vekker hverandre, sier hun. Mens én barneseng er greit, er to bilseter og en dobbel barnevogn et absolutt must for nyfødte tvillinger.

Når skiller dere tvillinger?

De er vanskelige å skille fra hverandre

Eneggede tvillinger bør absolutt ikke tvinges til å skilles hvis det er tvingende grunner til å holde dem sammen, men hvis deres lignende utseende gjør klasserommet deres tilstedeværelse vanskelig eller distraherende, kan foreldre vurdere å skille dem.

Vekker tvillinger hverandre?

Den sovende tvillingen kan våkne kort, men igjen, de er vanligvis i stand til å sovne igjen siden de er vant til søskens lyder. Imidlertid kan det hende at en baby sliter med å ignorere søskens gråt, for eksempel under søvntrening.

Anbefalt: