Logo no.boatexistence.com

Skal tvillinger sove sammen?

Innholdsfortegnelse:

Skal tvillinger sove sammen?
Skal tvillinger sove sammen?

Video: Skal tvillinger sove sammen?

Video: Skal tvillinger sove sammen?
Video: Jeg skal stikkes hos lægen i dag! (6) | Madison | Ultra 2024, Kan
Anonim

Kan tvillingene mine sove i 1 barneseng? Du kan legge tvillingene dine i en enkelt barneseng mens de er små nok. Dette kalles co-bedding og er helt trygt. Faktisk kan det å legge tvillinger i samme barneseng hjelpe dem med å regulere kroppstemperaturen og søvnsyklusen, og kan berolige dem og tvillingen deres.

I hvilken alder bør tvillinger slutte å sove sammen?

Svaret avhenger av hva du mener med samsoving. Du bør ikke dele samme seng med tvillingene dine fordi det øker risikoen for krybbedød. Men AAP anbefaler at du deler rom - la tvillingene dine sove på rommet ditt, hver i sin egen seng eller barneseng - de første seks månedene og muligens opptil ett år

Sover tvillinger bedre sammen?

Risks and Benefits of Tvilling Sleeping Together

1 Multiples som er co-bedded ser ut til å sove bedre, gå opp i vekt bedre, ha færre episoder med apné og bradykardi, og (så lenge de er omtrent like store), hold hverandre varme.

Trenger tvillinger to barnesenger?

En barneseng er bra i begynnelsen av . Mange foreldre kan bytte til to barnesenger når tvillingene begynner å rulle, støter på hverandre, og vekke hverandre, sier hun. Mens én barneseng er greit, er to bilseter og en dobbel barnevogn et absolutt must for nyfødte tvillinger.

Hvordan bør en gravid kvinne med tvillinger sove?

Nøkkelen er at du tar en lur hvis du trenger en og ikke føler deg skyldig. Søvn er avgjørende for god helse, spesielt under en flerfoldsgraviditet. Husk imidlertid at ettermiddagslurer ikke bør vare mer enn 30 minutter. Noe lenger, og det vil forstyrre nattesøvnen din.

Anbefalt: