Var betyr decry?

Innholdsfortegnelse:

Var betyr decry?
Var betyr decry?

Video: Var betyr decry?

Video: Var betyr decry?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Oktober
Anonim

Avskrive, nedvurdere, nedvurdere og bagatellisere alle betyr " å uttrykke en lav mening om noe", men det er også noen subtile forskjeller i bruken. Decry, som er en etterkommer av det gammelfranske verbet crier, som betyr "å gråte", innebærer åpen fordømmelse med hensikt å diskreditere ("han fordømte hennes defaitistiske holdning").

Hva er et eksempel på fordømmelse?

Decry er definert som å si i mot, eller å kunngjøre som verdiløs. Et eksempel på hån er å offentlig protestere mot en urettferdig lov. Et eksempel på hån er at en offentlig tjenestemann erklærer at en mynt nå er foreldet. Å si i mot sterkt og åpent; fordømme.

Hva er decry på tagalog?

Oversettelsen av ordet Decry på tagalog er: tawaran.

Hva betyr det å bli fordømt?

1: å erklære seg forkastelig, feil eller ond, vanligvis etter å ha veiet bevis og uten forbehold en politikk som er bredt fordømt som rasistisk. 2a: å erklære seg skyldig: dømme. b: dom, undergang dømme en fange til å dø.

Hva er synonymet for decry?

Noen vanlige synonymer til fordømmelse er forringe, avskrive og nedvurdere. Selv om alle disse ordene betyr "å uttrykke en lav mening om", innebærer forkastelse åpen fordømmelse med hensikt å miskreditere.

Anbefalt: