Logo no.boatexistence.com

Vasker du av soppdrepende vask?

Innholdsfortegnelse:

Vasker du av soppdrepende vask?
Vasker du av soppdrepende vask?

Video: Vasker du av soppdrepende vask?

Video: Vasker du av soppdrepende vask?
Video: 4 Common Mistakes Made When Managing Fungal Diseases in the Garden: Overview of 6 Basic Fungicides 2024, Kan
Anonim

Hell litt av den soppdrepende vasken direkte på den stive børsten og skrubb overflaten. La det være i fred i 15-20 minutter. Bruk en høytrykkspyler for å vaske avrengjøringsmiddelet og fjerne skitt. Hvis du ikke har høytrykkspyler, skrubb overflaten med en stiv børste og spyle den ned.

Hvordan bruker du soppdrepende vask?

Fortynn løsningen 1 del soppdrepende vask med 4 deler rent vann i en ren beholder, påfør rikelig med en børste, la løsningen tørke i 24 timer og skrap eller børst deretter overflaten for å fjerne all mugg, lav og alge. Behandle overflaten med en ny påføring, la tørke i 24 timer før overmaling.

Hvordan blir jeg kvitt sopp i hjemmet mitt?

Dryss natron på et mugnet plaster eller spray en løsning av 1 ts natron og 2 kopper varmt vann direkte på formen. La det sitte i en time før du skrubber med en børste og skyller av restene. Gi området siste spray med eddik for å desinfisere det og forhindre gjenvekst. Tørk av.

Vasker du av soppdrepende vask?

Hell litt av den soppdrepende vasken direkte på den stive børsten og skrubb overflaten. La det være i fred i 15-20 minutter. Bruk en høytrykkspyler for å vaske avrengjøringsmiddelet og fjerne skitt.

Vasker du av soppdreper?

En generell tommelfingerregel som ofte brukes er at en-tommers regn fjerner omtrent 50 prosent av de beskyttende soppdrepende restene og over to tommer eller regn vil fjerne det meste av sprayrestene.

Anbefalt: