Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer captan soppdrepende middel?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer captan soppdrepende middel?
Hvordan fungerer captan soppdrepende middel?

Video: Hvordan fungerer captan soppdrepende middel?

Video: Hvordan fungerer captan soppdrepende middel?
Video: Sådan fjerner du alger fra dit træværk 2024, Juli
Anonim

Hvordan fungerer Captan? Captan er et ikke-systemisk soppdreper som betyr at det ikke absorberes i planten. Det skaper en beskyttende barriere på overflaten av bladene og frukten som hindrer sopp i å komme inn Captan blokkerer sopps evne til å produsere energi som eliminerer den over tid.

Hvor lenge varer Captan soppdrepende middel?

For eksempel er halveringstiden til Captan 32 timer ved pH 5, åtte timer ved pH 7, og 10 minutter ved pH 8. Halveringstiden til Dithane er 32 timer ved pH 5, 17 timer ved pH 7 og 34 timer ved pH 9. (Insektmidler er generelt mer følsomme for pH enn soppdrepende midler.)

Hva er funksjonen til kaptein?

Captan er et menneskeskapt soppmiddel som brukes til å kontrollere en rekke soppsykdommer. Sprøytemidlet ble første gang registrert i 1951. Captan kan blant annet brukes til å bekjempe plantesykdommer som svartråte, tidlig og sen spire og dunmugg.

Er Captan et godt soppdreper?

Captan er et menneskeskapt soppdreper som brukes til å kontrollere en rekke soppsykdommer på planter. Det er ofte brukt på både spiselige avlinger og prydplanter. Captan påvirker en sopp ved å avbryte en nøkkelprosess i dens livssyklus. Hvis den konsumeres, er den svært lav i toksisitet, men den kan være skadelig for øynene.

Når bør jeg spraye Captan?

Captan 50 fuktbart pulver per acre i 20 til 200 liter vann ved bruk av bakkeutstyr eller i 10 til 20 liter vann med luft. Påfør i sprayer før blomst, blomstring, kronbladfall, shuck, dekke og før høsting. Påføring med 3 til 4 dagers intervaller kan være nødvendig under blomstringen for å kontrollere blomstringen.

Anbefalt: