Logo no.boatexistence.com

Er nier replikant sideoppdrag verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er nier replikant sideoppdrag verdt det?
Er nier replikant sideoppdrag verdt det?

Video: Er nier replikant sideoppdrag verdt det?

Video: Er nier replikant sideoppdrag verdt det?
Video: NieR Replicant Review "Buy, Wait for Sale, Never Touch?" 2024, Juli
Anonim

Sideoppdragene er en god måte å forgrene seg på og utforske noe av det enorme landskapet og karakterene i denne verden. Mange av sideoppdragene relaterer seg uansett tilbake til hovedhistorien, og gir mer kontekst og dybde som gjør spillet så mye bedre.

Skal jeg gjøre sideoppdrag Nier Replicant?

Hvis det er en rekke sideoppdrag du ikke bør gå glipp av, er det Lighthouse-serien med oppdrag. For å avslutte er tommelfingerregelen for Nier Replicant sideoppdrag: hvis kravene er enkle å oppnå, gjør sideoppdraget Men hvis de er et problem og krever sliping, kan du gjerne hoppe over det.

Er sideoppdrag verdt det Nier?

Generelt, yes, vil du besøke mange steder mer enn én gang som en del av forskjellige oppdrag, men avhengig av hvilken del av hovedhistorien du er på, fiender vil være sterkere enn de var første gang du var der. På ruter og avslutninger…

Hvor lang er Nier Replicant med sideoppdrag?

Hvis du planlegger å se alle avslutningene, fullfør alle de valgfrie sideoppdragene og skaffe deg platinatrofeet/1 000G du ser på ca. 67 hoursFor å se alle de andre avslutningene, må du fullføre spillet mer enn én gang, i tillegg til å oppfylle noen andre krav hver gang.

Er fiske verdt det Nier Replicant?

Fiske i NieR Replicant er en veldig lukrativ virksomhet og kan tjene spillere mye gull, men det er også vanskelig å mestre teknikkene. NieR Replicant har lagt til små sideoppdrag og minispill for å øke interessen for spillet.

Anbefalt: