Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer marginerte skilpadder fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer marginerte skilpadder fra?
Hvor kommer marginerte skilpadder fra?

Video: Hvor kommer marginerte skilpadder fra?

Video: Hvor kommer marginerte skilpadder fra?
Video: HERMANN’S, GREEK, MARGINATED, RUSSIAN & EGYPTIAN TORTOISES (Who is Who?) 2024, Kan
Anonim

Naturhistorie. Den marginerte skilpadden finnes i Hellas og Sardinia, samt Italia, Sør-Albania og Balkanøyene. Denne arten ble også introdusert i Tyrkia. Dens naturlige habitat består av tørr kratt, skog og åser.

Hvor bor marginerte skilpadder?

Utbredelse og habitat

Det naturlige utbredelsesområdet til den marginerte skilpadden er sørlige Hellas, fra Peloponnes til Olympus-fjellet. De finnes også i isolerte soner på Balkan og Italia, og det nordøstlige Sardinia. Den marginerte skilpadden lever i flere fjellområder enn Hermanns skilpadde.

Hvor kommer skilpadden fra?

Skildpadder finnes fra sørlige Nord-Amerika til det sørlige Sør-Amerika, rundt Middelhavsbassenget, over Eurasia til Sørøst-Asia, i Afrika sør for Sahara, Madagaskar og noen øyer i Stillehavet. De er fraværende fra Australasia.

Gjør marginerte skilpadder gode kjæledyr?

Deres toleranse for kulde og varme gjør det veldig enkelt i mange klimaer. Mellomstørrelsen deres er lett å håndtere i områder med begrenset plass, og deres vennlige natur sementerer rangeringen som en av de mest populære kjæledyrskilpaddene.

Er marginerte skilpadder sjeldne?

Selv om de ikke anses som truet eller truet av IUCN til dags dato, er de ikke så mange i amerikanske samlinger som andre europeiske skilpadder, som Testudo graeca ibera, Testudo hermanni boettgeri og Testudo horsfieldii.

Anbefalt: