Logo no.boatexistence.com

Er mantisblader nærkampvåpen?

Innholdsfortegnelse:

Er mantisblader nærkampvåpen?
Er mantisblader nærkampvåpen?

Video: Er mantisblader nærkampvåpen?

Video: Er mantisblader nærkampvåpen?
Video: CYBERPUNK 2077 | Скрытые изменения в патчах, обновления с секретами 2024, Kan
Anonim

De er det ultimate hybridvåpenet Det som skiller Mantis Blades er at de er et hybridvåpen, klassifisert som både et Cyberware-implantat og a nærkampsvåpen Som et hybrid, Mantis Blades har fordeler som vanlige Cyberware og nærkampvåpen ikke har. Vanlige nærkampvåpen som katanas bruker utholdenhet til angrep.

Betraktes Blades som nærkamp-cyberpunk?

Å gjenkjenne typen nærkampvåpen er enkelt. De ulike typene baseballballtre og batonger du møter regnes som butte våpen, mens våpen med blader inkluderer katanas, kniver og macheter. Det er lurt å sjekke typen våpen i inventaret ditt.

Erstatter Mantis Blades never?

Når du har installert Mantis-bladene, vil de erstatte standardnevene dine. Dette betyr at du ikke vil kunne slå folk lenger, men hei, avveiningen er et sett med virkelig kule kniver som kommer ut av armene dine.

Betraktes Mantis Blades som blader som cyberpunk?

Med mindre en fordel spesifikt sier "mantis blades" eller "melee weapon" påvirker de ikke det. Blades er ikke Mantis Blades, de er Kniver, Katanas, Tantos. Mantis Blades er "Blades ".

Er Mantis Blades bedre enn Monowire?

Monowire vs Mantis Blades

Når du har Ninjutsu-fordelene, kommer du til å være ettskudd for de fleste fiender med begge våpnene, men Mantis Blades kan slite med noen av de sterkere, spesielt på hard. For det andre, Monowire er langt mer allsidig takket være den lange rekkevidden.