Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer solsengsbronzere?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer solsengsbronzere?
Hvordan fungerer solsengsbronzere?

Video: Hvordan fungerer solsengsbronzere?

Video: Hvordan fungerer solsengsbronzere?
Video: Tanning Lotion 101 ☀️ All About the Basics! 2024, Juli
Anonim

Bronzer solarium brukes for å forsterke en brunfarge ved å få huden til å se mørkere ut eller raskere brun. … Etter at den er påført, reagerer lotionen med huden for å øke kroppens produksjon av melanin, pigmentet i huden.

Vylter solariumsbronzere av?

Nei, du bør unngå å dusje rett etter soling. … Bronzere og andre solkremer er designet for å øke melaninproduksjonen for å resultere i mørkere brunfarge. Vaking av disse bronserne og lotionene umiddelbart etter soling kan redusere effektiviteten, og brunfargen blir kanskje ikke så mørk som den ellers ville gjort.

Hva gjør solsengkrem med bronzer?

akseleratorer: akselerer produksjonen av melanin i huden din. De jobber i de dypere hudlagene. Bronsere: 'sprenger' eksisterende melaninpigmenter i de øverste hudlagene, noe som resulterer i en mørkere brunfarge.

Bør jeg bruke en bronzer i solariet?

Hva som er best for deg avhenger av solingsmålene dine, selv om vi generelt anbefaler a bronzer Du har mindre sannsynlighet for å få striper, og bedre hudpleie er et pluss. Selvbruningskremer ligner på bronzere, UNNTATT at de er sterkere og designet for å brukes sjeldnere. Vanligvis en gang i uken eller to.

Hvor lang tid tar det å bli brun i en brunseng?

Å bruke solkrem eller kremer før du går inn i et solarium kan hjelpe deg med å oppnå en basisbrunhet på 4 til 6 minutter.

Anbefalt: