Når døde Gerry Bertier?

Innholdsfortegnelse:

Når døde Gerry Bertier?
Når døde Gerry Bertier?

Video: Når døde Gerry Bertier?

Video: Når døde Gerry Bertier?
Video: Who was Henry's True Love?? 💕 | Henry Danger & Danger Force 2024, September
Anonim

Gerry Bertier var en amerikansk fotballspiller på videregående skole og paralympisk. Han ble kjent for sin deltakelse på 1971 Virginia State Champion fotball TC Williams High School team og deres skildring i Disney-filmen Remember the Titans. Han var nevøen til Howie Livingston.

Hvordan døde Gary Bertier i det virkelige liv?

Den 20. mars 1981 ble Bertier drept i en bilulykke da han kom hjem fra en forretningsreise. Mens han kjørte alene kolliderte hans sørgående Oldsmobile fra 1980 med en bil i nordgående retning, som krysset midtlinjen på rute 20 i Charlottesville, Virginia.

Forble Julius og Gerry venner?

7) Ble Gerry Bertier og Julius Campbell bestevenner i det virkelige liv? Denne er delvis sann; Bertier og Campbell var venner i det virkelige liv, akkurat som mange andre spillere ble venner.

Når ble Gerry Bertier lam?

20. mars 1981 . Faktisk ble Gerry Bertier lam i en bilulykke, men det skjedde etter slutten av sesongen da Titans hadde allerede spilt mesterskapsspillet.

Hvor nøyaktig var filmen Remember the Titans?

Remember the Titans, basert på den sanne historien om T. C. Williams High School i Alexandria, Virginia. Jerry Bruckheimer og W alt Disney Pictures kjøpte manuset basert på det faktum at det er en sann historie, men mye av filmens innhold er fiktivt.

Anbefalt: