Logo no.boatexistence.com

Hvor er fleksibel sigmoidoskopi lokalisert?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er fleksibel sigmoidoskopi lokalisert?
Hvor er fleksibel sigmoidoskopi lokalisert?

Video: Hvor er fleksibel sigmoidoskopi lokalisert?

Video: Hvor er fleksibel sigmoidoskopi lokalisert?
Video: VELES - ТРЕЙДИНГ БОТ ДЛЯ ЗАРАБОТКА КРИПТОВАЛЮТЫ 2024, Juli
Anonim

Under en fleksibel sigmoidoskopi forblir du våken og ligger på venstre side. Vanligvis er det ikke nødvendig med beroligende midler. Legen din vil: Føre det smurte sigmoidoskopet gjennom endetarmen og inn i anus og tykktarmen.

Hvor går en sigmoidoskopi?

Under en fleksibel sigmoidoskopi-undersøkelse setter legen et sigmoidoskop inn i endetarmen for å se etter abnormiteter i nedre kolon. En fleksibel sigmoidoskopi (sig-moi-DOS-kuh-pee) er en undersøkelse som brukes til å evaluere den nedre delen av tykktarmen (tyktarmen).

Hvor smertefullt er fleksibel sigmoidoskopi?

A fleksibel sigmoidoskopi er vanligvis ikke smertefullt Noen mennesker beskriver følelsen av at de trenger å gå på do rett etter at skopet er satt inn. Den følelsen forsvinner vanligvis etter noen minutter. Noen mennesker beskriver trykk eller kramper som ligner på gasssmerter eller oppblåsthet under eksamen.

Er fleksibel sigmoidoskopi en operasjon?

Fleksibel sigmoidoskopi er en prosedyre som gjør at kirurgen din kan undersøke slimhinnen i endetarmen og nedre tykktarm (tarm). Det gjøres vanligvis på kirurgens kontor eller et prosedyrerom, men kan av og til gjøres på sykehuset.

Hva er forskjellen mellom en sigmoidoskopi og en fleksibel sigmoidoskopi?

En koloskopi tar en grundig titt på hele tykktarmen, opp til enden av tynntarmen; mens en fleksibel sigmoidoskopi er en kort test som kun undersøker endetarmen og sigmoidealarmen Disse vanlige testene brukes til å undersøke helsen til fordøyelsessystemet ditt.

Anbefalt: