Logo no.boatexistence.com

Bør tonere ha alkohol?

Innholdsfortegnelse:

Bør tonere ha alkohol?
Bør tonere ha alkohol?

Video: Bør tonere ha alkohol?

Video: Bør tonere ha alkohol?
Video: Pitbull, Afrojack - Maldito Alcohol 2024, Kan
Anonim

Det er en vanlig oppfatning at tonere med alkohol er et viktig skritt for å drepe akne-fremkallende bakterier, men det er også et tveegget sverd. Selv om alkohol bekjemper bakterier, fjerner den også huden for fuktighet. … K-Beauty-toner passer i denne hudpleiesekvensen som et skritt for å maksimere flotte hudresultater.

Bør toneren min ha alkohol i?

Noen alkoholer er det, men mange er det ikke. … «I det lange løp kan de forstørre porene og øke fettet, så unngå produkter som inneholder noen form for alkohol hvis du har en fet hudtype eller hud som er utsatt for akne,» forklarer hun. Etanol i tonere kan også være ganske tørkende for sensitive hudtyper, så pass på det også.

Bør toner være alkoholfri?

Tonere for sensitiv hud bør alltid være alkoholfrie. Hudleger er enige om at visse ingredienser er irriterende for sensitiv hud og kan forårsake problemer. Sodium lauryl sulfate (SLS) er en slik ingrediens tilsatt i rensemidler og såper.

Hvilke ingredienser bør ikke være i toner?

Unngå tonere fylt med SD eller denaturert alkohol, mentol, trollhassel eller andre hudforverrende ingredienser. Disse ingrediensene utarmer huden og virker mot de gunstige stoffene som holder huden sunn.

Hva gjør alkoholfri toner?

Vår spesialformulerte, oljefrie alkoholfrie ansiktstoner frisker opp huden uten å fjerne dens egne naturlige fuktighetskremer, slik at du kan få en ren, forfriskende toningsopplevelse uten den harde uttørkingen effekter av alkohol. I tillegg fjerner spesielle milde rensemidler skånsomt urenheter og reparerer huden.

Anbefalt: