Logo no.boatexistence.com

Trenger du psn for å spille warzone?

Innholdsfortegnelse:

Trenger du psn for å spille warzone?
Trenger du psn for å spille warzone?

Video: Trenger du psn for å spille warzone?

Video: Trenger du psn for å spille warzone?
Video: Do You Need PS Plus To Play Warzone FULL GUIDE FOR CALL OF DUTY & PS+ 2024, Kan
Anonim

Så der har du det, for de som lurer på om de må betale for disse abonnementene på enten Xbox eller PlayStation bare for å spille Warzone, svaret er nei, du trenger ikke Playstation Plus eller Xbox Live Gold for å spille Warzone.

Kan du spille warzone uten PS+?

Nei, heldigvis trenger du ikke PlayStation Plus for å nyte Call of Dutys Warzone. Det er gode nyheter, det betyr at flere spillere kommer til å holde spillet populært lenger.

Trenger du PSN for krigssonen?

Her er noen gode nyheter for deg: du trenger ikke PlayStation Plus forfor å spille Call of Duty: Warzone online. Warzone er et gratisspill som ligner på Apex Legends og Warframe, og heldigvis trenger du ikke PS+ for å spille gratisspill på PSN.

Trenger du PSN for å spille Modern Warfare?

Beste svar: Selv om betaversjonen var tilgjengelig for alle, vil fullversjonen av Modern Warfare kreve at du er PlayStation Plus-medlem hvis du vil spille flerspiller. Du trenger imidlertid ikke PlayStation Plus for å spille enkeltspillerkampanjen.

Kan du spille online uten PS+?

PlayStation Plus kreves for PS4 online flerspillerspill. I tillegg inkluderer PlayStation Plus-medlemskapet månedlige PS4-spill å laste ned, eksklusive PlayStation Store-rabatter og 100 GB skylagring for spillsparing.

Anbefalt: