Logo no.boatexistence.com

Bitter husfluer?

Innholdsfortegnelse:

Bitter husfluer?
Bitter husfluer?

Video: Bitter husfluer?

Video: Bitter husfluer?
Video: BITTER SWEET THE FLUER DE LYS SESSION GUNG HO JIHAD Panoply Session 2024, Kan
Anonim

husflue, (Musca domestica), et vanlig insekt i familien Muscidae (orden Diptera). Omtrent 90 prosent av alle fluer som forekommer i menneskers boliger er døgnfluer. … Fordi den har svampende eller lappende munndeler, kan ikke husflua bite; en nær slektning, stallflua biter imidlertid.

Hvorfor biter vanlige husfluer?

De biter ikke alltid, men når de gjør det, fluer biter deg for blodmåltider som gir dem næring eller andre fordeler. Fluebitt er mer vanlig enn du kanskje tror. Dessverre er de også farligere enn mange er klar over.

Hva skjer når husfluebitt?

Bittene deres etterlater et lite stikksår, og kan resultere i alt fra liten hevelse til en hoven kule på størrelse med en golfballAndre symptomer kan inkludere hodepine, kvalme, feber og hovne lymfeknuter. Når disse symptomene oppstår, blir de referert til som «svartfluefeber».

Kan husfluer skade deg?

Det er sant at fluer sjelden biter eller stikker, men faren deres ligger i det faktum at de ofte lander på døde dyr, råtten mat, gjødsel og søppel. … Fordi de vanker til disse stedene, plukker de opp og sprer sykdommer som er skadelige for mennesker.

Hvordan blir du kvitt husfluer som biter deg?

Følg disse tipsene:

  1. Ryd opp og behandle hagen din. Selv om bekjempelse av ugress og beskjæring av busker ikke vil bli kvitt bitende fluer, vil det sannsynligvis redusere antallet. …
  2. Seal sprekker rundt hjemmet ditt. …
  3. Forbedre luftsirkulasjonen. …
  4. Brenn stearinlys eller fakler. …
  5. Cover Up. …
  6. Bruk insektmidler.

Anbefalt: