Logo no.boatexistence.com

Hjelper vaporizer med croup?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper vaporizer med croup?
Hjelper vaporizer med croup?

Video: Hjelper vaporizer med croup?

Video: Hjelper vaporizer med croup?
Video: Removing a Leech the Right Way 🩸 #shorts 2024, Kan
Anonim

De fleste barn med kryss har bare en bjeffet hoste, men noen utvikler tett pust k alt stridor. Du kan behandle de fleste krupp hjemme. Husk at det å hoste opp slim er veldig viktig for å beskytte lungene mot lungebetennelse. Bruk en cool-mist luftfukter eller vaporizer på soverommet hvis luften er tørr

Er en luftfukter eller fordamper bedre for croup?

Croup Treatment at Home (Stridor)

En luftfukter, ikke en varm fordamper, men en kul tåkeluftfukter vil også hjelpe med å få ned hevelsen. Kald luft hjelper også med å lindre stridor. Hvis det er kaldt ute, ta med barnet ditt utendørs.

Skal du dampe et barn med kors?

Gi barnet ditt vanlige kalde drikker, som vil virke lindrende for halsen. Noen mennesker kan anbefale bruk av damp; men dette er ikke noe vi anbef alte. Det er ingen bevis for at dette er effektivt, og det kan være fare for å skålde barnet ditt.

Er varm damp bra for croup?

I vår forrige artikkel diskuterte vi hva luftfukter gjør med en baby. En av de utmerkede måtene er å få dusjen dampet opp til varm temperatur og få babyen din inn på badet. Dette er fordi fuktig luft som er varm pleier å være en god måte å slappe av og bryte krysset.

Er Steam bra for croup?

Tips og behandling for kryss

Kjør en varm dusj for å lage damp. IKKE legg barnet ditt i den varme dusjen. Lukk i stedet baderomsdøren og la rommet fylles med damp. La barnet ditt puste inn den fuktige luften i 10–15 minutter.

Anbefalt: