Logo no.boatexistence.com

Anløper lakkert messing?

Innholdsfortegnelse:

Anløper lakkert messing?
Anløper lakkert messing?

Video: Anløper lakkert messing?

Video: Anløper lakkert messing?
Video: Restoring and Preserving Marine Brass with Permalac 2024, Kan
Anonim

Messing som er lakkert vil ha et klart lag, og lakk vil bare vises hvis det vises en sprekk på overflaten. Dette tynne laget på kort sikt beskytter messingfinishen mot eksponering for atmosfæren og vil sikre at den viser den sterke glansen.

Hvor lenge varer lakk på messing?

Messinglakk kan brukes på knotter, håndtak, hengsler og andre metallarmaturer i hele hjemmet ditt. Uferdig messing må poleres ofte for å opprettholde glansen. Lakkert messing vil vare ca ti år og krever ikke hyppig polering. Lakk beskytter messing mot oksidasjon.

Vil lakk forhindre at messing anløper?

Ved å belegge det nypolerte metallet med lakk, bør du kunne forhindre at skinnende messing anløpes - til lakken slites av, da kan du strippe det som gjenstår og begynne på nytt.… Poler bort eventuell gjenværende anløp med messingrenseren. Topp med klarlakk fra sprayboks; påfør flere lag.

Hvordan fjerner du anløp fra lakkert messing?

Du kan også bruke sitron og s alt, eller like deler av mel, s alt og eddik for å lage en pasta for å rengjøre messing. For rengjøring med sitron og s alt, fjern frøene fra en halv sitron og belegg den med s alt. Gni den s alte sitronen på messingen, fyll på s altet etter behov, poler til en glans når du er ferdig.

Bør messing lakkeres?

Messing, som de fleste andre metaller, har en tendens å anløpe over tid Anløp skader faktisk ikke metallet, men det er litt uattraktivt, spesielt på dekorative gjenstander som smykker, lysarmaturer og nautiske detaljer. En måte å beskytte messingen på og holde den ser ny ut er å påføre et strøk med beskyttende lakk.

Anbefalt: