Logo no.boatexistence.com

Hvor liker en snegl å bo?

Innholdsfortegnelse:

Hvor liker en snegl å bo?
Hvor liker en snegl å bo?

Video: Hvor liker en snegl å bo?

Video: Hvor liker en snegl å bo?
Video: ЯРКОЕ ЧУДО на цветочной клумбе! Чем украсить цветник до самых морозов 2024, Kan
Anonim

Snegler lever over hele verden i jord (eller skitt), sand, trær, under steiner eller løv, og i elver, innsjøer og hav Landsnegler Landsnegler Levetid. De fleste arter av landsnegle er ettårige, andre er kjent for å leve 2 eller 3 år, men noen av de større artene kan leve over 10 år i naturen. For eksempel er 10 år gamle individer av romersneglen Helix pomatia sannsynligvis ikke uvanlige i naturlige populasjoner. https://en.wikipedia.org › wiki › Land_snail

Landsnegl - Wikipedia

kan ikke puste under vann, så de må komme ut når for mye vann kommer inn i habitatet deres for å unngå å drukne.

Hvor liker snegler å bo?

De foretrekker steder som er mørke, eller i det minste skyggefulle. På dagtid finnes snegler vanligvis under steiner eller løvstrø, i hule stokker eller på undersiden av bladene. Noen snegler graver seg til og med ned i bakken for å komme seg ut av direkte sollys.

Hvor er det beste stedet å holde en snegl?

Snegler liker å gjemme seg på mørke steder, selv om noen liker å sitte nær lokket og andre til og med under skitten. Å sørge for mange steder som lar sneglen være der den gjør dem glade, er bra for sneglene dine. Vi har lagt til en terrakottapotte og en pinne for klatring, men du kan også legge til ekte planter, steiner og kvister.

Hva slags hjem trenger en snegl?

Du trenger et stort glass- eller plastterrarium for å huse sneglen(e), og størrelsen vil avhenge av hvor mange du planlegger å beholde. Jeg anbefaler en glasstank som er minst 5 gallon for én eller to snegler, men en 10 gallon tank ville være en ideell startstørrelse slik at du kan ha noen få av dem.

Hva liker snegler best?

Landsnegler nyter planter, sopp og alger De samles naturlig i åkre og gressletter. Gi en landsnegl med plantemateriale og grønnsaker som salat, løvetanngrønt, agurk og gulrøtter. Eksperimenter med forskjellige typer grønt for å se hva sneglene dine liker å spise.

Anbefalt: