Logo no.boatexistence.com

Ender rosie med spence?

Innholdsfortegnelse:

Ender rosie med spence?
Ender rosie med spence?

Video: Ender rosie med spence?

Video: Ender rosie med spence?
Video: ERROL SPENCE SISTER & YELLA BEEZY HEATED ALTERCATION WITH TERENCE CRAWFORD FRIEND AFTER THE FIGHT 2024, Kan
Anonim

Rosie jobber for å stoppe Reggie og gjenforene Millers, og ender opp med å gjenforenes med Spence. De gifter seg, men når hun går ut av kirken, blir Rosie skutt av Ty McKay og havner i koma de neste fire månedene.

Finn Peri ut om Spence og Rosie?

Rosie drar tilbake til sykehuset for Spence, men i stedet oppdager ingen ringere enn Peri Westmore, etter å ha kommet tilbake for å være sammen med sin tidligere ektemann, men nå har han overbevist ham de er fortsatt gift og at Rosie fortsatt er hushjelpen deres ("Anatomy of a Murder").

Kommer Ernesto og Rosie sammen igjen?

En snill mann som jobbet som politimann, Ernesto avvikler til slutt et medlem av Gaviota Drug Cartel, og hans død er forfalsket de neste fem årene. Til slutt kommer han vekk fra alt dette, dukker han opp igjen i Rosies liv ettersom hun nettopp har giftet seg på nytt, og ønsker å gjenoppta livet de en gang levde.

Hvem ender Carmen opp med i utspekulerte hushjelper?

Oscar Valdez er Carmens ektemann som ankommer Beverly Hills i håp om å få med seg sin fremmedgjorte kone hjem på alle nødvendige måter. Ting går imidlertid ikke i hans favør da Carmen, med Sam og Odessas hjelp, gjør det klart at ekteskapet er over. Han dukker opp i "Taking Out the Trash ".

Hvem ender Valentina opp med i utspekulerte hushjelper?

Remi og Valentina er forlovet.

Anbefalt: