Logo no.boatexistence.com

Hva er et annet navn for gharial?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et annet navn for gharial?
Hva er et annet navn for gharial?

Video: Hva er et annet navn for gharial?

Video: Hva er et annet navn for gharial?
Video: Gharial | The Bizarre Looking Crocodilian 2024, Kan
Anonim

Gharials, noen ganger k alt gavials, er en type asiatisk krokodiller som utmerker seg ved sine lange, tynne snuter. Krokodiller er en gruppe reptiler som inkluderer krokodiller, alligatorer, kaimaner og mer.

Er alligator og gharial det samme?

For det første er det verdt å merke seg at begrepet «krokodiller» refererer til alle medlemmer av familien Crocodylidae («ekte» krokodiller), Family Alligatoridae (alligatorer og kaimaner) og Familie Gavialidae (gharial, Tomistoma). I motsetning til dette refererer begrepet "krokodiller" bare til de "ekte" krokodillene.

Er gharial på engelsk?

substantiv. En stor fiskespisende krokodille med en lang, smal snute som utvider seg ved neseborene, hjemmehørende i det indiske subkontinentet.

Hvordan fikk gharialen navnet sitt?

Gharial henter navnet fra ghara, et indisk ord for gryte på grunn av en bulbous knott (narial ekskres) som er tilstede på enden av snuten Gharialen gjengir også gharial til den eneste synlig kjønnsdimorf krokodille. Arten er stort sett fiskespisende av alle eksisterende krokodiller.

Hva er det vitenskapelige navnet på fiskespisende krokodille, vanligvis kjent som gharial?

Gavialis gangeticus, også kjent som gavial, er en fiskespisende krokodille i familien Gavialidae. … Dessuten er gharial den eneste levende krokodillen som viser seksuell dimorfisme.

Anbefalt: