Logo no.boatexistence.com

Kan audiograf gjøre kirurgi?

Innholdsfortegnelse:

Kan audiograf gjøre kirurgi?
Kan audiograf gjøre kirurgi?

Video: Kan audiograf gjøre kirurgi?

Video: Kan audiograf gjøre kirurgi?
Video: Tinnitus Discussion | Neuroscientist Explains Why Positivity Matters 2024, Kan
Anonim

Audiologer utfører ikke kirurgi, og forskriver ikke medisiner (reseptbelagte legemidler). De kan anbefale reseptfrie medisiner.

Er audiografer ekte leger?

En audiograf er en lege som er en hørselsspesialist som spesialiserer seg på å identifisere, diagnostisere og behandle problemer med de auditive og vestibulære områdene i øret. De håndterer oftest ting som hørselstap, tinnitus eller balanseproblemer.

Jobber audiografer på sykehus?

De fleste audiografer jobber i helseinstitusjoner, som for eksempel legekontorer, audiologiske klinikker og sykehus. Noen jobber på skoler eller for skolekretser, og reiser mellom anleggene. Andre jobber i helse- og personlig pleiebutikker.

Hva er forskjellen mellom en ørelege og en audiograf?

Både audiologer og ØNHer behandler problemer med øregangen og det indre øret Begge kan stille diagnoser og administrere en rekke behandlinger. En audiograf vil imidlertid ha mer spesifikk kunnskap om hvordan disse delene av kroppen din er spesifikt knyttet til hørselen din i stedet for din generelle helse.

Setter audiografer medisinsk diagnose?

Audiologi er vitenskapen om hørsel, balanse og relaterte lidelser. Audiologer er eksperter på ikke-medisinsk diagnostikk og behandling av lidelser i hørsels- og balansesystemene.

Anbefalt: