Logo no.boatexistence.com

Hva er tropisk milkweed?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tropisk milkweed?
Hva er tropisk milkweed?

Video: Hva er tropisk milkweed?

Video: Hva er tropisk milkweed?
Video: Tropical Climates 2024, Kan
Anonim

Asclepias curassavica, ofte kjent som tropisk melkegress, er en blomstrende planteart av melkegress-slekten, Asclepias. Den er hjemmehørende i de amerikanske tropene og har en pantropisk utbredelse som en introdusert art.

Hvorfor er tropisk melkegress dårlig?

Tropical milkweed kan også forstyrre monarkmigrasjon og reproduksjon. I nordlige områder vokser den senere på sesongen enn innfødte arter, og bare tilstedeværelsen av tropisk melkeplante kan forvirre monarker til å avle på et tidspunkt da de burde migrere.

Hva er forskjellen mellom tropisk milkweed og innfødt milkweed?

Tropical milkweed (Asclepias curassavica) er en ikke-innfødt milkweed som har eksplodert i popularitet som svar på etterspørselen etter milkweed.… Når innfødt melkegress dør tilbake etter blomstringen, dør parasitten sammen med dem, slik at hver sommers monarkpopulasjon lever av friskt, parasittfritt løvverk.

Hvor ille er tropisk milkweed?

Tropisk milkweed i seg selv er ikke "dårlig." (Det gir larvemat til monarker mange steder der det forekommer naturlig, for eksempel over hele Karibia, Mexico og Mellom-Amerika.) … Det er viktig å forstå hvilke effekter økt planting av denne spesielle melkeplanten kan ha for monarkmigrasjon.

Hvordan vet jeg om jeg har tropisk milkweed?

Key Characters of Tropical Milkweed, Asclepias curassavica: Blomster med oransje korona og rød krone . Produserer melkeaktig saft når blader/stilk knust . Løvene er smale og spisse.

Anbefalt: