Logo no.boatexistence.com

Hvem er admiralsykepleiere?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er admiralsykepleiere?
Hvem er admiralsykepleiere?

Video: Hvem er admiralsykepleiere?

Video: Hvem er admiralsykepleiere?
Video: Такс-такс: Приквел Звёздных войн 2024, Juli
Anonim

Admiral Nurses er spesialiserte demenssykepleiere som gir ekspert praktisk, klinisk og emosjonell støtte til familier som lever med demens for å hjelpe dem med å mestre. De er kvalifiserte sykepleiere som har hatt betydelig erfaring med å jobbe med mennesker som lever med demens før de ble admiralsykepleier.

Er Admiral Nurses NHS?

Admiral Nurses er NHS spesialist demenssykepleiere som vil besøke deg for å gi praktisk veiledning om tilgang til tjenester, samt tilby emosjonell støtte. Finn ut mer om admiralsykepleiere og hvordan de kan hjelpe.

Er admiralsykepleiere kvalifiserte sykepleiere?

Admiral Nurses er registrerte sykepleiere før tiltrer sin nye rolle, og vil allerede ha ekspertise på å jobbe med mennesker med demens.

Hvilke kvalifikasjoner trenger du for å være admiralsykepleier?

Admiral sykepleiere jobber innenfor en rekke innstillinger, fra Band 6 til Band 8b. Vi søker sykepleiere som har lang erfaring innen demensfeltet og fortrinnsvis har foretatt videreutdanning basert på demensomsorg. Det kreves ikke at søkere har en mastergrad.

Hva er hovedmålet til en admiralsykepleier?

Admiral Nurses styrke eksisterende primær- og sekundæromsorgstjenester for personer med demens og deres familier, og praktisere under veiledning og protokoll fra et kompetanserammeverk. Admiral sykepleiere jobber med familier til personer med demens.

Anbefalt: