Logo no.boatexistence.com

Er toppdressing verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er toppdressing verdt det?
Er toppdressing verdt det?

Video: Er toppdressing verdt det?

Video: Er toppdressing verdt det?
Video: Агрогороскоп с 15 по 18 апреля 2022 года 2024, Kan
Anonim

Rutinemessig toppdressing forbedrer halmnedbrytning og forbedrer jorda Det øker imidlertid hagen din. For å sikre at du ikke hever den for mye, er det best å ikke toppdresse hele plenen rutinemessig. Behandle bare flekker etter behov og hele plenen med noen års mellomrom.

Er toppdressing nødvendig?

Toppdressing er en god idé, spesielt hvis du har områder som har erodert eller sunket det siste året. En god måte å innlemme nye frø i en eksisterende plen er å først kjernelufte plenen. Dette vil bidra til å lindre eventuelle komprimeringsproblemer, og det vil også gi et godt sted for frøet å spire.

Hva gjør toppdressing av plenen din?

Toppdressing bidrar til å øke oppbevaringen av næringsstoffer, forbedre dreneringen og øke motstanden mot sykdommer og skadedyr. Det vil oppmuntre til produksjon av nye skudd, og resultere i en tykkere plen med den ekstra fordelen at det hindrer mose- og ugressangrep.

Når bør jeg toppkle en plen?

Toppdressing

Toppdressing bør kun påføres når gressflaten er relativt tørr og den skal jobbes inn i gresset. Vanligvis gjøres dette med baksiden av en rive eller stiv børste. Påføringen av toppdressingen bør ikke være så mye at den kveler gresset når arbeidet er ferdig.

Hvor mye koster det å toppkle en plen?

Hvor mye koster det å toppdresse plenen min?

  • $85,00 for opptil 1000 kvadratfot.
  • $155,00 for opptil 4000 kvadratfot.

Anbefalt: