Logo no.boatexistence.com

Hvorfor en vitamix blender?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor en vitamix blender?
Hvorfor en vitamix blender?

Video: Hvorfor en vitamix blender?

Video: Hvorfor en vitamix blender?
Video: Hvorfor Vitamix? | Mads Bo fra High on Life laver blends på sin Vitamix blender | smoothie opskrift 2024, April
Anonim

Vitamix er en maskin bygget rundt bekvemmelighet Dens utrolige prosesseringshastigheter gjør kompliserte oppskrifter, til og med varme suppeoppskrifter, i løpet av få minutter. Hvis du har råd til å kutte koketiden ned til små brøkdeler av originalen, gjør noe fint for kjøkkenet ditt (og deg selv) og nyt.

Hvorfor er en Vitamix bedre enn en blender?

Begge blendere kan purere persille, gulrøtter og andre faste grønnsaker til en slurpbar suppe. Vitamixen får imidlertid en litt høyere rangering-an Excellent vs. … Vitamixens hurtigvirrende kniver skaper også nok friksjon til å varme opp kalde råvarer mens de blandes, og lage varm suppe umiddelbart.

Er Vitamix virkelig verdt pengene?

Det korte svaret er, yes Vitamix-miksere er verdt det fordi de er kraftigere, mer holdbare og allsidige enn konkurrentene. På toppen av det er de konstruert for å vare. Enten du blander en smoothie, suppe eller lager nøttesmør, kan ingen andre merkevarer levere kraften og presisjonen til Vitamix.

Hvorfor er Vitamix så mye bedre?

Den kan pulverisere faste stoffer for å lage alt fra dipper til nøttesmør, fruktsmoothies til råjuice laget med frukt og grønnsaker, fløtesupper til tykke dipper, og fra klissete deig til kakedeig. Epicurious sier at Vitamix er så kraftig at den til og med kan blande en suppe til det punktet hvor væsken blir varm.

Er en Vitamix bedre enn en foodprosessor?

Vitamix bedre enn food processor

En Vitamix vinner på alle de klassiske blandingene oppgavene, inkludert smoothies, supper, knust is og mandelmelk. Det fungerer lettere og gir bedre resultater. En Vitamix gjør seg også bedre på tykke blandinger som nøttesmør, hummus og frosne desserter.

Anbefalt: