Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre bluedriver vs fixd?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre bluedriver vs fixd?
Hvilken er bedre bluedriver vs fixd?

Video: Hvilken er bedre bluedriver vs fixd?

Video: Hvilken er bedre bluedriver vs fixd?
Video: What's the DIFFERENCE between Kai'li Shaft Colours? | Kai'li Shaft Colour Comparison Test 🔵 🔴 ⚪️ 2024, Kan
Anonim

I følge sammenligningen mellom Fixd vs Bluedriver, FIXD anbefales for sin lette, rimelige pris og bilovervåkingsytelse. Du kan bruke BlueDriver i bare ett enkelt kjøretøy, men FIXD kan brukes opptil 5 kjøretøy om gangen. Fixd er også et godt alternativ for flere bileiere.

Er FIXD verdt å kjøpe?

Fixd brukeranmeldelser er generelt solid Hvis du for eksempel går til Amazon, vil du finne at gjennomsnittlig vurdering fra 726 brukeranmeldelser er rundt 4,5 stjerner. Dessuten gir Fakespot, som evaluerer Amazon-brukeranmeldelser, Fixd en A og har vurdert at bare 10 prosent av disse anmeldelsene er av lav kvalitet.

Er det en månedlig avgift for BlueDriver?

Ingen app-avgifter eller tillegg. Ett kjøp gir deg alt du trenger. Ingen ledninger - BlueDriver kobles til med Bluetooth. Fungerer på Android- og iOS-enheter.

Er BlueDriver verdt pengene?

The BlueDriver er en av de mest imponerende OBD2-skannerne på markedet. En av favorittfunksjonene mine er at den fungerer med iOS og Android. Dette er svært sjelden å se i trådløse OBD2-skannere! … Vi vil anbefale BlueDriver til mekanikeren ved kantkanten, eller den profesjonelle.

Kan BlueDriver blø abs?

No, det er et diagnostisk hjelpeverktøy. Det vil fjerne koder etter at du har utført riktig reparasjon. Synes du dette er nyttig?

Anbefalt: