Logo no.boatexistence.com

Er Moots-sykler verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er Moots-sykler verdt det?
Er Moots-sykler verdt det?

Video: Er Moots-sykler verdt det?

Video: Er Moots-sykler verdt det?
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, Kan
Anonim

The Moots Routt RSL er alt annet enn billig, men jeg vil påstå at det er langt fra en dårlig verdi. Den er blant de best kjørende og presterende grussyklene jeg har kjørt, den skal være latterlig slitesterk, og den er upåklagelig konstruert.

Er Moots-sykler bra?

Moots har levert en strålende ramme og gaffel med Vamoots Disc RSL, og det er en absolutt fryd å sykle, fra alle aspekter. Ja, det er en enorm slump penger, men det du får her er mer enn bare en sykkel. Det er et stykke ingeniørkunst. Hvis du har råd, vil du ikke bli skuffet.

Hva står RSL for Moots?

'I 2010 introduserte vi RSL-vegrammen. Det står for Race Super Light og det er vår modell med best ytelse, så året etter introduserte vi denne stammen. Vi følte at vi kunne gå mye lettere enn vår vanlige stamme, men som alltid med Moots-produkter var det grunnleggende designprinsippet bunnsolid holdbarhet. '

Hvor mye koster en Moots-ramme?

Som med de fleste ting i livet, får du det du betaler for, og en klar til å kjøre Moots starter rundt $5000 og rammen vil kjøre like godt om ti år som det gjør den dagen du mottar levering.

Hvorfor forlot Kent Eriksen Moots?

Kent Eriksen: Beslutningen om å forlate Moots var om å ville jobbe med kunden igjen Jeg hadde mistet den lille rammebyggerfølelsen på produksjonsnivå. I dag svarer jeg på telefonen, tar imot bestillingen, tegner designene og bygger rammene, og jobber med kunden hele veien.

Anbefalt: