Logo no.boatexistence.com

Hvordan resirkulere hydropac?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan resirkulere hydropac?
Hvordan resirkulere hydropac?

Video: Hvordan resirkulere hydropac?

Video: Hvordan resirkulere hydropac?
Video: Hvordan resirkulere din originale tonerkassett helt gratis 2024, Kan
Anonim

Selv om vår unike gelformel er fullstendig giftfri og trygg for kontakt med mat, kan den ikke resirkuleres, og den er ikke biologisk nedbrytbar. Den eneste måten å ødelegge det på er gjennom forbrenning, så å helle det bort i avløpet er det samme som å spyle bort våtservietter eller varmt fett – før eller siden kommer det til å skape et problem.

Kan du gjenbruke Hydropac?

Alle Hydropacs systemer er fullstendig gjenbrukbare, bare tørk dem rene og bruk dem igjen. Til og med ispakken kan ganske enkelt fryses ned og gjenbrukes.

Hvordan kaster du isposer med gel i Storbritannia?

Disse gelpakkene er flotte for piknik eller matbokser, men hvis du vil kaste dem, er det bare klippe hjørnet av pakken og kaste innholdet gjennom det vanlige husholdningsavfallet.

Hvordan resirkulerer du gelpakker?

Resirkulering/avhending: Bare klipp hjørnet og hell gelen ned i et husholdningsavløp eller skyll i toalettet. Skyll plastposen og resirkuler den hvor som helst 4 lavdensitet polyetylenplast er akseptert. Hele gelpakker kan kastes i avfallsbeholderen i henhold til lokale og statlige lover.

Hvordan kaster du Thergis?

Ja, pakkene våre er fullt resirkulerbare. Når den er tint, skjær åpne pakken og hell den giftfrie løsningen ned i avløpet. Skylling med varmt vann fra springen vil bidra til å løse opp gelen raskere. ytre av plast kan resirkuleres i henhold til lokale resirkuleringsbestemmelser.

Anbefalt: