Logo no.boatexistence.com

Hvorfor gjør hoftebortførere vondt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor gjør hoftebortførere vondt?
Hvorfor gjør hoftebortførere vondt?

Video: Hvorfor gjør hoftebortførere vondt?

Video: Hvorfor gjør hoftebortførere vondt?
Video: Hip Adductor Trigger Points 2024, Kan
Anonim

Hoftesenebetennelse, senebetennelse eller bortføringsrevner er ofte forårsaket ved overforbruk mens du spiller sport som krever mye hopp Hoftesenebetennelse kan også oppstå hvis de nærliggende støttemusklene er for mye svak eller for sterk, noe som forårsaker muskelubalanse. Overforbruk av sener kan også forårsake små mikrorevner i senen.

Er hoftebortføring dårlig for deg?

Hoftebortførerne er viktige og ofte glemte muskler som bidrar til at vi enkelt kan stå, gå og rotere bena. Ikke bare kan hofteabduksjonsøvelser hjelpe deg med å få en stram og tonet bakside, de kan også hjelpe til å forebygge og behandle smerter i hofter og knær

Hva er formålet med hoftebortførere?

Höfteabduktormusklene er ansvarlige for kontrollere lateral translasjon av bekkenet og holde bekkenet horisont alt under enkeltbensstøtte. Uten tilstrekkelig hofteabduktorstyrke, vipper bekkenet ned på siden av svingbeinet.

Hva forårsaker hofteabduktorsvakhet?

Svakhet i hofteabduktoren kan være forårsaket på grunn av nevronal skade på den øvre glutealnerven enten på grunn av nerveinnstopping eller av iatrogene faktorer.

Hvordan vet du om du har en svak hofteabduktor?

Når en klient går på høyre ben i ståfasen av gangsyklusen og venstre hofte faller ned, indikerer dette en svakhet i høyre hofteabduktorer. Hvis hoftebortførere er svake på begge sider, resulterer det i en vadrende gangart, som minner om spankulasjonen til en Vegas showgirl.

Anbefalt: