Logo no.boatexistence.com

Er pekannøtter bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er pekannøtter bra for deg?
Er pekannøtter bra for deg?

Video: Er pekannøtter bra for deg?

Video: Er pekannøtter bra for deg?
Video: What Happens When You Eat Pecans Everyday! Dr. Mandell 2024, Kan
Anonim

Rå pekannøtter inneholder en 1-2-3 punch protein, sunt fett og fiber som kan hjelpe deg med å holde deg energisk og fornøyd. Pekannøtter er en god kilde til kalsium, magnesium og kalium, som bidrar til å senke blodtrykket. Det meste av fettet som finnes i pekannøtter er en sunn type som kalles enumettet fett.

Hvor mange pekannøtter bør jeg spise i løpet av en dag?

Generelt er en håndfull pekannøtter (nesten 20 kjerner) sunt å spise. Det foreslås imidlertid å redusere dette tallet til 15 kjerner fordi du definitivt spiser andre nøtter eller kaloririk mat i løpet av dagen.

Er Pecan bra for vekttap?

Siden pekannøtter er rike på protein og sunt, umettet fett, kan dette føre til at du reduserer appetitten og får deg til å føle deg mettere og lengre. Det betyr at du ikke trenger en annen matbit før middag, eller kanskje du ikke spiser så mye av forretten.

Hva er bedre for deg valnøtter eller pekannøtter?

Valnøtter er en bedre kilde til Omega-3-fettsyrer, B-vitaminer og jern; de har også 1 gram mer protein og flerumettet fett. Pekannøtter er en bedre kilde til kraftige antioksidanter, og de har 1 gram mer fiber og inneholder mer enumettet enn flerumettet fett.

Er pekannøtter en sunn matbit?

Pekannøtter er en velsmakende og sunn erstatning for tradisjonell snacks. Disse kraftfulle trenøttene inneholder mer enn 19 vitaminer og mineraler, og de er kolesterolfrie.

Anbefalt: