Logo no.boatexistence.com

Kjøpte cigna aetna?

Innholdsfortegnelse:

Kjøpte cigna aetna?
Kjøpte cigna aetna?

Video: Kjøpte cigna aetna?

Video: Kjøpte cigna aetna?
Video: Cigna CEO on CVS-Aetna Merger, M&A, Health Care 2024, Kan
Anonim

(Reuters) – Helseforsikringsselskapet Cigna Corps CI. … N foreslo 69 milliarder dollar oppkjøp av helseforsikringsselskapet Aetna Inc AET. N. Det nye selskapet vil gifte seg med Cignas virksomhet med å administrere helseplaner for selskaper og regjeringen med Express Scripts' ESRX.

Er Aetna og Cigna det samme selskapet?

En forskjell er at Aetna er et USA-fokusert selskap som tilbyr medisinsk forsikring gjennom arbeidsgivere og på det individuelle markedet. Cigna er en global leverandør av helseforsikring for arbeidsgivere i mer enn land, ifølge nettstedet.

Hvem kjøpte Aetna?

Plans annonsert

CVS He alth kunngjør planene sine om å kjøpe helseforsikringsselskapet Aetna for 69 milliarder dollar i kontanter og aksjer, og samler en av de største leverandørene av apotektjenester med nr.3 amerikansk helseforsikringsselskap. Den sammenslåtte enheten vil danne en helsegigant med mer enn 245 milliarder dollar i årlig inntekt.

Hvilket selskap eier Cigna?

I juni 2015 kunngjorde det amerikanske helseforsikringsselskapet Anthem Inc. at det ville kjøpe Cigna for 47 milliarder dollar i kontanter og aksjer. Anthem bekreftet at de hadde inngått en avtale om å kjøpe Cigna 24. juli 2015.

Hvem fusjonerte Cigna med?

Høyesterett i Delaware avgjorde mandag at helseforsikringsselskapet Cigna ikke vil motta et bruddgebyr på 1,85 milliarder dollar etter oppløsningen av fusjonsforsøket med Anthem.

Anbefalt: