Logo no.boatexistence.com

Hvem er ms toler?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er ms toler?
Hvem er ms toler?

Video: Hvem er ms toler?

Video: Hvem er ms toler?
Video: Pussycat - Mississippi • TopPop 2024, Juli
Anonim

Lynn Candace Toler (født 25. oktober 1959) er en amerikansk advokat og tidligere voldgiftsdommer (dommer) i rettsserien Divorce Court. 5. mars 2020, etter fjorten år, kunngjorde Toler at hun sluttet fra serien.

Hvem er dommer Lynn Taylor?

blir med i JAMS som en heltidsnøytral, og har over 35 års erfaring som rettsdommer. I 1982 var dommer Taylor den første kvinnen som ble valgt til retten i Marin County. Hun har tjent tre ganger som formann.

Er Faith Jenkins en ekte dommer?

Faith Jenkins er en amerikansk advokat, juridisk kommentator og mediekarakter. 11. mars 2014 begynte hun i MSNBC som en legitim ekspert. Hun var likeledes TV-voldgiftsdommer i Judge Faith TV Show, et rettsshow på dagtid, hvor hun avsa avgjørelser i en TV-rettssal. Rettsshowet ble opprettet i 2018.

Bruker skilsmisseretten skuespillere?

Selv om historiene fra tidligere versjoner av skilsmisseretten ble utropt til å presentere ekte saker for TV-publikum, ble faktisk dramatisert, manuskriptet gjeninnføring av skilsmissesaker presentert av skuespillere.

Hvorfor går dommer Toler?

I et intervju med AJC i april 2020, gikk dommer Lynn inn på flere detaljer om hvorfor hun forlot showet og sa at det var på tide. " kontrakten min var opp," sa Lynn. "Vi reforhandlet. Jeg ønsket en annen retning for showet.

Anbefalt: