Logo no.boatexistence.com

Er fordelingseiendom aktuelt for deling?

Innholdsfortegnelse:

Er fordelingseiendom aktuelt for deling?
Er fordelingseiendom aktuelt for deling?

Video: Er fordelingseiendom aktuelt for deling?

Video: Er fordelingseiendom aktuelt for deling?
Video: Ананд Вайдья: Выход за рамки недуализма 2024, Kan
Anonim

Selv om divisjon er det motsatte av multiplikasjon, er den fordelende loven bare gjeldende ved divisjon, når utbyttet deles ut eller brytes ned. For eksempel, bruk av fordelingsloven for 132 6, 132 kan brytes ned som 60 60 + 12, og dermed gjøre deling enklere.

Gjelder fordelingseiendom for deling?

Den fordelingsegenskapen gjelder ikke for divisjon i samme siden som den gjør med multiplikasjon, men ideen om å fordele eller "bryte fra hverandre" kan brukes i divisjon.

Er distribusjonseiendom stengt under deling?

Den distributive egenskapen til multiplikasjon kan uttrykkes under addisjon og subtraksjon. Det betyr at operasjonen eksisterer innenfor parentesen, dvs. mellom tallene innenfor parentesen vil det være addisjon eller subtraksjon.

Er distributiv eiendom etterfulgt av både multiplikasjon og divisjon?

Fullstendig trinn-for-trinn-svar:

distributive egenskapen kalles noen ganger den distributive loven om multiplikasjon og divisjon. … Derfor fungerer distributiven bare når det er addisjon eller subtraksjon i parentesen, men ikke når det er en multiplikasjon eller divisjon i parentesen.

Hva betyr fordelingsegenskap i matematikk?

Den distributive egenskapen forteller oss hvordan vi løser uttrykk i form av a(b + c). Den distributive egenskapen kalles noen ganger distributive lov om multiplikasjon og divisjon. … Da må vi huske å multiplisere først, før vi legger til!

Anbefalt: