Logo no.boatexistence.com

Er guncotton en polymer?

Innholdsfortegnelse:

Er guncotton en polymer?
Er guncotton en polymer?

Video: Er guncotton en polymer?

Video: Er guncotton en polymer?
Video: Gun Cotton 2024, Juli
Anonim

Gun bomull er også kjent som nitrocellulose. Gun cotton er nitrerende cellulose og fremstilles ved å utsette cellulose for nitrerende blanding. Under nitrering erstattes hydrogenatomet til hydroksylgruppene i cellulosepolymer med nitrogrupper. Dermed er våpenbomull en polymer

Er nitrocellulose en polymer?

Nitrocellulose har et lignende aspekt som bomull (hvit og fibrøs tekstur). Det er en nitratcelluloseesterpolymer med β (1→4)-bindinger mellom monomerer, produsert fra nitrering av celle…

Hva er Guncotton laget av?

Nitrocellulose (også kjent som cellulosenitrat, flash-papir, flash-bomull, guncotton, pyroxylin og flash-streng, avhengig av form) er en svært brannfarlig forbindelse dannet ved å nitrere cellulose gjennom eksponering for en blanding av salpetersyre og svovelsyre.

Hva er Guncotton i kjemi?

Guncotton, eller nitrocellulose (også kjent som trinitrocellulose og cellulosenitrat) er et mildt eksplosiv, brukt i raketter, drivmidler, trykkfargebaser, lærbehandling og celluloid (a blanding av nitrocellulose og kamfer; først brukt til å produsere biljardkuler).

Er nitrocellulose et kjemikalie?

nitrocellulose, også k alt cellulosenitrat, en blanding av salpetersyreestere av cellulose, og en svært brannfarlig forbindelse som er hovedingrediensen i moderne krutt og som også brukes i visse lakker og maling.

Anbefalt: