Logo no.boatexistence.com

Vil sedertre råtne i bakken?

Innholdsfortegnelse:

Vil sedertre råtne i bakken?
Vil sedertre råtne i bakken?

Video: Vil sedertre råtne i bakken?

Video: Vil sedertre råtne i bakken?
Video: Is Red Oak Rot Resistance? 2024, Kan
Anonim

På grunn av sine kjemiske egenskaper er sedertre naturlig værbestandig og frastøter de fleste insekter. … Ikke legg sedertre der den er i direkte kontakt med bakken eller sett den i betong. Det kan vare en stund, men til slutt vil det råtne og forringes.

Hvor lenge varer sedertre i bakken?

I utendørskonstruksjoner som ikke er i kontakt med bakken, som dekk, lysthus, pergolaer og gjerdeplater, kan sedertre vare 30 år eller lenger Ved kontakt med bakken, for eksempel når den brukes til gjerde eller støttestolper, kan den vare i mellom 15 og 20 år.

Hvordan forhindrer du at trevirke råtner i bakken?

Det ideelle konserveringsmiddelet å bruke, som vi anbefaler på det sterkeste, er vannbasert kobbernaftenat, et trebeskyttelsesmiddel uten arsenikk og krom. Selv om du bruker trykkbehandlet trelast, er det fortsatt tilrådelig å børste dette kobbernaftenatet på det før bruk. Dette vil beskytte treverket mot å råtne.

Hvor lenge vil sedertre vare ute?

Det er et slitesterkt treslag som er naturlig motstandsdyktig mot råte, forfall og insektangrep, og som motstår fuktighetsabsorpsjon, så det har en tendens til å vare lenger, trenger mindre vedlikehold og ikke deformeres eller sprekker seg like lett. Et sedertre dekk kan vare i 15–20 år eller mer, avhengig av vedlikehold og miljø.

Hvor lenge varer ubehandlet sedertre utendørs?

Gjennomsnittlig levetid for et sedertregjerdeGerder laget av ubehandlet sedertre kan vare mellom 15 og 30 år, avhengig av hvor godt du tar vare på det og den spesifikke sedertrearten som brukes. Hvis det er behandlet, kan et sedertre gjerde vare opptil 40 år. Cedar overlever konsekvent andre tresorter.

Anbefalt: