Logo no.boatexistence.com

Hvor virker lokalbedøvelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvor virker lokalbedøvelse?
Hvor virker lokalbedøvelse?

Video: Hvor virker lokalbedøvelse?

Video: Hvor virker lokalbedøvelse?
Video: Hvordan fungerer nesespray? 2024, Kan
Anonim

Lokalbedøvelse virker for å bedøve hud, subkutant vev og perifere nerver for invasive eller kirurgiske prosedyrer. Virkningstiden for lokalbedøvelse kan variere fra 30 minutter til 12 timer eller mer.

Hvilke sider fungerer lokalbedøvelse?

Lokalbedøvelsen virker ved å flytte til innsiden av cellen og deretter binde seg til 'natriumkanalen' og blokkere tilstrømningen av natriumioner. Denne blokkeringen stopper nerveledningsevnen og forhindrer at ytterligere signaler når hjernen (C).

Hvilken del av nerven virker lokalbedøvelse på?

Lokalbedøvelsesmidler, som Novocain, blokkerer nerveoverføring til smertesentre i sentralnervesystemet ved å binde seg til og hemme funksjonen til en ionekanal i cellemembranen til nerveceller kjent som natriumet kanal.

Hva er lokalbedøvelse rettet mot?

Na-kanaler er kilden til eksitatoriske strømmer for nervesystemet og muskler. De er målet for en klasse legemidler k alt lokalbedøvelse (LA), som har blitt brukt til lokal og regional anestesi og for eksitatoriske problemer som epilepsi og hjertearytmi.

Hvor virker anestesimidler?

I tillegg til å jobbe i operasjonsavdelingen og postanestesiavdelingene, jobber de også i mange praksismiljøer, inkludert offentlige og private sykehus i store storbysentre og i regionale og distriktene. De jobber på klinikker før innleggelse, hentetjenester, intensivavdelinger og smertetjenester.

Anbefalt: