Logo no.boatexistence.com

Hva er abstraksjon i informatikk?

Innholdsfortegnelse:

Hva er abstraksjon i informatikk?
Hva er abstraksjon i informatikk?

Video: Hva er abstraksjon i informatikk?

Video: Hva er abstraksjon i informatikk?
Video: What is abstraction 2024, Juli
Anonim

I programvareteknikk og informatikk er abstraksjon: prosessen med å fjerne fysiske, romlige eller tidsmessige detaljer eller attributter i studiet av objekter eller systemer for å fokusere oppmerksomheten på detaljer …

Hva er abstraksjon i databehandling?

Abstraksjon er en av de fire hjørnesteinene i informatikk. … Abstraksjon er prosessen med å filtrere ut – å ignorere – egenskapene til mønstre som vi ikke trenger for å konsentrere oss om de vi gjør. Det er også filtrering av spesifikke detaljer.

Hva er et eksempel på abstraksjon i informatikk?

Datamaskinspråk kan behandles med en datamaskin. Et eksempel på denne abstraksjonsprosessen er generasjonsutviklingen av programmeringsspråk fra maskinspråket til assemblyspråket og høynivåspråketHvert trinn kan brukes som et springbrett for neste etappe.

Hva er abstraksjonen?

: handlingen med å skaffe eller fjerne noe fra en-kilde: handlingen med å abstrahere noe.: en generell idé eller kvalitet i stedet for en faktisk person, objekt eller hendelse: en abstrakt idé eller kvalitet.

Hva er en abstraksjon innen teknologi?

I teknologi refererer abstraksjon til høyden til brukeren oppover vekk fra den dypere mekanikken måten en datamaskin, applikasjon eller operativsystem fungerer på.

Anbefalt: