Er rct bra for tennene?

Innholdsfortegnelse:

Er rct bra for tennene?
Er rct bra for tennene?

Video: Er rct bra for tennene?

Video: Er rct bra for tennene?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, September
Anonim

Rotbehandling er svært vellykket; prosedyren har mer enn 95 % suksessrate. Mange tenner fikset med en rotfylling kan vare livet ut.

Er rotfylling bra for tennene?

Det er ingen grunn til å være bekymret hvis tannlegen eller endodonlegen din foreskriver en rotfyllingsprosedyre for å behandle en skadet eller syk tann. Millioner av tenner behandles og lagres på denne måten hvert år, lindrer smerte og gjør tennene friske igjen.

Hva er ulempene med rotfylling?

Selv om rotbehandlinger er ganske vanlige, er det noen ulemper ved å ha denne prosedyren utført. En av disse ulempene er at det kan svekke tannen. Tannleger må bore gjennom tannen for å komme til pulpa, og ytterligere forråtnelse må kanskje fjernes.

Hvor lenge varer RCT-tennene?

Rotbehandling er vanligvis vellykket for å redde tannen og fjerne infeksjonen. Rundt 9 av 10 rotbehandlede tenner overlever i 8 til 10 år. Å ha en krone montert på tannen etter rotfylling er viktig for å forbedre tannoverlevelsen.

Er rotfylling dårlig for tennene?

Prices forskning til dags dato. Ikke bare er rotkanaler trygge og effektive, de eliminerer bakterier fra de infiserte tannrøttene, og forbedrer både din munnhelse og din generelle helse. Myte 4: Fordelene med rotfyllingsterapi er midlertidige. Rotfyllingsresultatene er langvarige

Anbefalt: