Logo no.boatexistence.com

Kan rfid-tagger misbrukes?

Innholdsfortegnelse:

Kan rfid-tagger misbrukes?
Kan rfid-tagger misbrukes?

Video: Kan rfid-tagger misbrukes?

Video: Kan rfid-tagger misbrukes?
Video: How to install ear tags on goats, cows… 2024, Kan
Anonim

Radio Frequency Identification (RFID)-brikker kan identifisere mennesker, dyr og gjenstander på flere meters avstand, men teknologien er utsatt for misbruk og hacking. … Dette er fordi RFID-brikker er designet for å leses av radiobølger.

Hva er risikoen ved RFID?

Som de fleste teknologier og nettverk, er RFID-systemer også sårbare for fysiske og elektroniske angrep, nemlig omvendt utvikling, kraftanalyse, avlytting, sniffing, tjenestenekt, kloning, forfalskning og virus.

Utgjør RFID-tagger en risiko for personvernet?

" RFID er i hovedsak usynlig og kan resultere i både profilering og lokaliseringssporing av forbrukere uten deres viten eller samtykke." … Dette kan føre til uakseptabel profilering av forbrukere, sa hun.

Kan du spore noen med RFID?

Billige, vaskbare og batterifrie RFID-brikker kan danne grunnlaget for en ny type bærbar sensor. Radio-frequency identification (RFID)-brikker har blitt en nøkkelkomponent i global handel, noe som gjør det mulig for interessenter å spore fysiske eiendeler raskt og pålitelig. …

Hvor lenge varer RFID-brikker?

Levetiden til en RFID-brikke avhenger av mange faktorer. Hvis antennen og brikken utsettes for sterke kjemikalier eller høye nivåer av varme, kan det hende at det ikke varer særlig lenge. Men under normale forhold kan de fleste tagger fungere i 20 år eller mer.

Anbefalt: