Logo no.boatexistence.com

Hva er under kunstgress?

Innholdsfortegnelse:

Hva er under kunstgress?
Hva er under kunstgress?

Video: Hva er under kunstgress?

Video: Hva er under kunstgress?
Video: How Fake Grass Is Installed And Cleaned 2024, Kan
Anonim

Sub-base er begrepet vi bruker for å beskrive området som ligger rett under kunstgresset. Den består oftest av en sand/grusblanding, selv om den i noen tilfeller består av betong, asf alt eller til og med en trebase.

Hva er best å legge under kunstgress?

Silikasand er det vanligste og mest effektive alternativet for sandfylling. Denne sanden er ofte laget spesielt for kunstgress. Denne sandfyllingen støtter beskyttelse mot UV-stråler, noe som betyr at gresset ditt vil se fantastisk ut lenger. Akrylsandfyll er et annet populært valg for kunstgress.

Hva er grunnlaget for kunstgress?

Det finnes noen forskjellige alternativer for undergrunnsbase, de vanligste er knust granittsteinDette blir noen ganger referert til som Grano-støv eller 4-6 mm støv. Du kan også bruke kalkstein og MOT Type 1, men her hos Artificial Lawn Company bruker vi hovedsakelig vår egen spesielle blanding av knust granitttilslag.

Hva legger du under kunstgress før du legger?

Du trenger en jevn base å legge kunstgresset ditt på. Spred omtrent 1-½ tommer byggsand i området for å lage en jevn overflate, bruk en landskapsrive for å fordele den jevnt. Deretter komprimerer du sanden med en tamper eller 2X2 stykke kryssfiner og en gummihammer til den er fast og jevn.

Hva går under kunstgress for hunder?

Hva kan jeg legge under kunstgress til hundene mine? Du kan legge til et lag med fyll under kunstgress for hunder. Velg en fylling fra smulegummi, sand eller silikagranulat De fleste kjæledyreiere foretrekker å bruke litt ekstra på silikagranulat for å skjemme bort sine pelskledde bestevenner.

Anbefalt: