Logo no.boatexistence.com

Er therian forme bedre?

Innholdsfortegnelse:

Er therian forme bedre?
Er therian forme bedre?

Video: Er therian forme bedre?

Video: Er therian forme bedre?
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2024, Juli
Anonim

Samlet sett er Therian Forme Thundurus forskjellig fra Incarnate Forme Thundurus ved å ha en høyere angrepskraft og bare litt mindre forsvar. De defensive statistiske forskjellene er små, men angrepsforsterkningen Therian Forme har gjør den til en bedre Pokémon.

Er Therian-former bedre?

Landorus (Therian Form)

Selv om den eneste reelle forskjellen i statistikken sammenlignet med dens inkarnerte form er en liten økning i angrepet, har Landorus Therian Form en mye høyere CPDette vil ikke bare hjelpe den med å gjøre mer skade, men også ta noen flere treff enn norm alt.

Er therian Tornadus bedre enn inkarnert?

Angående statistikk, overraskende nok, har Tornadus (Therian) en lavere maksimal CP, og dette er fordi Pokémon har et lavere angrep enn Tornadus (Incarnate), som gjør ganske mye litt skade.… Av naturkreftene legendariske Pokémon, Tornadus (Incarnate) er den svakeste i PvP-scenen og vil være den du bruker i raid.

Er Thundurus Therian Forme noe bra?

For PvE-raid vil Therian Thundurus også være et godt valg mot enhver Flying eller Water-type Pokémon. Tot alt sett er Therian Forme Thundurus et godt valg Vi anbefaler at du vurderer teamet ditt nøye før du bruker det med andre Pokémon. Pokémons høyere angrepsstatistikk er fordelaktig, og den har et anstendig trekksett.

Er Landorus Therian Forme bra?

Landorus Therian Forme er en av de beste Ground-type angriperne i spillet, med en ATK-stat som er høyere enn noen ikke-Mega Ground-type i spillet, inkludert Groudon. Selv om nerven til bevegelsene før lanseringen er uheldig, er Landorus fortsatt et flott tillegg for spillere som ønsker å forbedre sine bakkelag.

Anbefalt: