Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er trekktøyler dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er trekktøyler dårlige?
Hvorfor er trekktøyler dårlige?

Video: Hvorfor er trekktøyler dårlige?

Video: Hvorfor er trekktøyler dårlige?
Video: How does the power drawbar work on a mill? 2024, Kan
Anonim

Draw tøylene fungerer med motstand Hvis du bruker dem for stramt, begrenser du hestens hode fra å gjøre mye. … Hvis de er for stramme, kan du lære hesten å slippe bak bittet i stedet for å jobbe lenge og lavt. Det er lett å misbruke et verktøy når du ikke forstår andre alternativer for å komme deg fra A til B.

Er trekktøyler grusomme?

Som ethvert treningshjelpemiddel, i sympatiske hender, på rett hest, under de rette omstendighetene, har de sine bruksområder. Hvis brukes sterkt, med et sterkt bitt, i temperament eller på feil hest, er de sannsynligvis ikke grusomme, men de er et hardt hjelpemiddel.

Hvorfor bruke trekktøyler på en hest?

Draw tøyler er brukes for å hjelpe til med å trene hesten din for å få samlingDet er det jeg bruker dem til. Jeg personlig har sett dem brukt ganske mye i mange disipliner: i reining, westernridning, trail, pleasure, barrel racing og jegerverdenen. Når de brukes riktig, er de et godt treningshjelpemiddel.

Stopper trekktøyler å hekke opp?

Når det gjelder hjelpemidler, har jeg sett hester heve seg ganske atletisk i enten trekktøyler eller martingaler. Det er en myte at de kan holde forenden av hesten nede. … Så for å komme tilbake til det opprinnelige svaret mitt, Nei, de vil ikke hjelpe en oppveksthest!

Hvorfor er sidetøylene dårlige?

Sidetøyler ikke tillat strekk, blokker smidighet og oppmuntrer definitivt ikke en hest til å bevege seg biomekanisk riktig. De gir heller ingen lindring eller frigjøring til hesten som bare prøver å finne ut hva som blir bedt om av ham.

Anbefalt: