Logo no.boatexistence.com

Seed nudicaule seg selv?

Innholdsfortegnelse:

Seed nudicaule seg selv?
Seed nudicaule seg selv?

Video: Seed nudicaule seg selv?

Video: Seed nudicaule seg selv?
Video: Iceland Poppy in full bloom - 30 sec Plant of the Day 2024, Kan
Anonim

Beskrivelse: Papaver nudicaule. Islandsvalmuen er en hardfør, men kortvarig flerårig plante, dyrket som en biennale i kysthager. Uansett, de sår selv lett, så de vil vare i flere år av gangen.

Spredning av islandske valmuer?

Når plantet på rett sted, blomstrer islandsvalmueplanten fra mai til juli. Islandsvalmueblomster tiltrekker seg fugler, sommerfugler og bier. Blomstene til den islandske valmueplanten er vanligvis oransje og når 60 cm høye og samme i spredning.

Seed Papaver Nudicaule seg selv?

Planter selvfrø. … Pakke med ca. 2000 frø. Så om høsten eller våren direkte i jorden eller tidlig på våren i potter, for en tidlig start.

Kommer islandske valmuer tilbake?

Det kan være en liten dør tilbake med løvet i begynnelsen, og deretter det kommer tilbake for fullt Så snart været blir varmt (i mai eller juni), brenner plantene oppe i hagen min. I kjøligere soner (1-8) plantes islandsvalmuer best om våren og vil blomstre hele sommeren. I disse sonene er de flerårige.

Spredninger valmueplanter?

Valmuer spredning vanligvis gjennom frødannelse. Blomstene dør tilbake og gir frøkapsler som modnes om sommeren. Frøbelgene tørker og kaster frø rundt planten. … Valmuer sår selv på sensommeren eller høsten og spirer neste vår.

Anbefalt: