Logo no.boatexistence.com

Hvorfor dør orkideen min?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor dør orkideen min?
Hvorfor dør orkideen min?

Video: Hvorfor dør orkideen min?

Video: Hvorfor dør orkideen min?
Video: My Orchid Is Dying..... Phalaenopsis Orchid Rescue Repotting 2024, Kan
Anonim

Det kan være mangel på vann, mangel på gjødsel, mangel på lys eller andre faktorer. Overvanning kan får planter til å visne og dø Feil vekstmedium kan føre til at orkideene visner og dør. … Det er til og med mulig å ta en orkide som har gått i dvale og få dem til å blomstre igjen.

Hvordan redder du en døende orkide?

For å gjenopplive døende orkideer, skap forholdene til et orkideers naturlige miljø med indirekte lys, stabile temperaturer, skjær bort eventuelle døende røtter og ompotter orkideen i et pottemedium for furubark. Vann kun orkideer når den øverste tommen av pottemediet er tørt.

Hvordan ser en døende orkide ut?

Blomster visner og faller av planten. Orkidépigg kan forbli grønn eller bli brun. Bladene mister sitt blanke utseende og ser ut til å flate ut. Bunnbladene kan gulne eller bli rødlige når orkideen kaster modne blader.

Hva skal jeg gjøre hvis orkideblomsten dør?

Vent med å klippe stilken tilbake til alle blomstene har f alt av. Jeg ville deretter ompotte det for å gi det frisk ny blanding (næringsstoffer).

Kan jeg få liv i orkideen min?

Du kan bare bringe tilbake orkideen din hvis den fortsatt er i live. … Hvis røttene er faste og bleke, er de levende og sunne, men hvis alle røttene har blitt brune og grøtaktige, er de døde -- og det betyr at orkideen din ikke lenger er i stand til å absorbere vann og næringsstoffer for å overleve.

Anbefalt: